tiistai 20. elokuuta 2013

OVERTURE

Tätä blogia on pohdittu kauan ja hartaasti. Vieläkään ole varma miksi tämän perustan – tai teenkö tästä koskaan edes julkista. (Loistava mainospuhe – eikö?) Ensimmäinen lukija varmasti jo miettii miksi sitten perustan tämän vastentahtoisen käsityö-blogin, koska internetin kirjava maailma on jo pullollaan innokkaampien sekä taidokkaampien kirjoituksia. Ehkäpä kokeilunhalusta sekä mahdollisuudesta keskustella käsitöistä omasta näkökulmasta erilaisten ihmisten kanssa. Niinkin trendikästä kun mummoilu on, omaa ystäväpiiriäni se ei ole vallannut. ”Kirotut akateemikot”...

Käsityöt, erilainen tuunailu ja pikku remontit ovat lähellä taiteellista (?) sydäntäni, mutta mikään innovaattoria en ole. Suuri ongelmani, mutta toisaalta myös lahjani on lapsenomainen asioista innostuminen – mikä tosin johtaa usein liian moneen päällekkäiseen käsityö-projektiin. Huomaan myös usein, että halu tehdä asioita on kädentaitoa suurempi...tuolloin lopputulos valmistuu yrityksen ja erehdyksen kautta eikä se välttämättä muistuta alkuperäistä visiota. Itselleni pääasia kuitenkin on, että työt lopulta VALMISTUVAT! Luonnollisesti pyrin aina mahdollisimman hyvään lopputulokseen, mutta en ressaa siitä, että joku toinen on saattanut tehdä samankaltaisen työn jo aiemmin ja ”paremmin”. Höpö, höpö...jokainen tyylillään.

Blogini tulee käsittelemään pääasiallisesti neulomista ja sisustamista, jotka ovatkin suuria intohimojani itseilmaisun maailmassa. Aion kuitenkin höystää tekstejäni myös muilla kädentöillä. Virkkaaminen, askartelu, tuunaus, ompelu - mitä näitä nyt on. Välillä joukossa voi sis vilahtaa myös pientä pintaremonttia. Ehkäpä intaannun joku kerta myös esittelemään kulinaristisia taitoja, vaikka en olekaan mikään jauhopeukalo. Pääasiallinen fokus on siis niin sanotussa mummoilussa, sillä se se vasta on elämää ;-) 

Loppuun vielä varoituksen sana: Jos etsit täydellisyyttä – vaihda blogia. Muutoin...TERVETULOA matkaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti