keskiviikko 11. joulukuuta 2013

JOULUINEN TYYNYNPÄÄLLINEN - Neulottu

Jokainen neuloosiin sairastunut tietää,että langoilla on inspiroiva vaikutus.Olen tainnut tästä "sivuoireesta" kertoa jo aiemminkin,joten tässä vaiheessa lienee voin mennä suoraan itse lankaan ja lopputulokseen.Tällä kertaa inspiraation sytytti Novitan Hile-lanka (79% akryyli / 20% villa / 1% polyesteri).Olen toki törmännyt tähän kyseiseen lankaa jo aiemminkin,mutta vasta lähestyvä joulu herätti kiinnostuksen.



Hile on todella kaunis, kirkkaan valkoinen lanka, jota koristaa häivähdys hopeaa - ainakin itselleni tuli joulu heti mieleen.Toisaalta neulottu tyynynpäällinen on jo varsin pitkään ollut ajatushautumossa, joten näiden yhdistäminen tuntui luontevalta ratkaisulta.Ohje löytyi lopulta Novitan nettisivuilta, ja se oli niin kaunis etten halunnut sitä alkaan muuttamaan.



Tämä oli ensimmäinen kerta, kun neuloin kaksinkertaisella langalla (puikot nro 12).Se oli helpompaa kuin uskoin, ja lopputulos oli kohtuullisen tasainen ja siisti.Isokokoiset puikot, paksu lanka ja inspiraatio takasivat,että tämä työ myös valmistui todella vauhdikkaasti.Eli tässä joululahja vinkkiä sellaista kaipaavalle- vielä ehtii neuloa!

Sen verran paljon pidin Hile-lankasta  itsestään, että lisäsin must do-listalle vielä toisen tyynynpäällisen.Värisävyksi kaavailin sinistä, joka sopisi olohuoneen värisävyihin.Lisäksi siskoni erehtyi mainitsemaan,että lanka sopisi hyvin myös peittoon.Hmmmm...mitähän tästä vielä tulee...




2 kommenttia:

  1. Tyyny on varmaan vielä paremman näköinen luonnossa, kuin mitä tuo kuva antaa ymmärtää. Langan kimmellys ei kunnolla erotu kuvasta. Tyynyssä oleva malli on kaunis ja pääsee varmasti vielä paremmin oikeuksiinsa, kunhan saa sinisen värin rinnalleen. Tummaa sohvaa vasten onnistuneet värivalinnat.

    VastaaPoista
  2. Tosiaan vähän huonosti tuo bling erottuu kuvasta,mutta livenä sitä on juuri sopivasti..sininenkn on jo valmis,mutta en ole ehtinyt vielä tänne juttua tehdä.Tosin tulossa on :-)

    VastaaPoista