sunnuntai 15. joulukuuta 2013

NEULOTTU TYYNYNPÄÄLLINEN vol.2

Sen verran innoistuin tuosta neulotusta tyynynpäällisestä,että piti se toinenkin neuloa samantien valmiiksi.Tällä kertaa käytin "palikka"-kuviota.Kuvio oli sinänsä helppo, mutta vaati näin ensimmäisellä kerralla jatkuvaa ohjeen lukua.Aloituksessa luodaan 40 silmukkaa,jonka jälkeen neulotaan oikeaa ja nurjaa ohjeen mukaisesti kaksinkertaisella langalla.


Tässäkin langassa on kimalletta mukana,mutta kuviin en sitä saa vanginttua.
Mielestäni tuo Hile-lanka on todella sopiva tämän tyylisiin töihin,ja itse asiassa tekisi mieli tehdä näitä vielä lisääkin.Ei vain ole paikkaa,joten täytynee suunnata tarmo johonkin uuteen.Itse asiassa mielessä onkin jo uusi idea (seinälle kiinnitettävät sisustustikkaat),mutta työ on vasta hahmotteluvaiheessa eli siitä lisää myöhemmin.Taisin tehdä turhaan sen must do-listan,kun kaikki työt tällä hetkellä tuntuvat tulevan sen ulkopuolella.Se taas johtuu siitä,että tykkään tehdä näitä käsitöitä aikalailla fiilispohjalla.



Eilen käytiin Askossa tilaamassa keinutuolin alle vaalea Espritin matto,josta sai sopivasti -30% alennuksen.Matto tosin meni tilaukseen,joten kuvat siitä tulee sitten vasta myöhemmin.Samalla mukaan tarttui myös aivan ihana ale-hurrikaani (-50%),johon olisi tarkoitus laittaa pöytäkynttilä sekä kahvipapuja.Ongelmana vaan on,että niitä papuja ei tunnu löytyvän mistään?!?Vinkkejä saa laittaa...Haussa on nimenomaan sellaisia "isoja papuja".

Tämä oli ostoslistalla kauan,mutta en ole aiemmin sitä raaskinut ostaa.Nyt hinta oli enää 14,90€.
Pakko vielä loppuun laittaa yksi "sisustuskuva".Rakastan kukkia ja viherkasveja, sillä ne tuovat mielestäni sisustukseen kotoisuutta.Vanhempani toivat viime vierailulla tuliaisiksi aivan ihanan amarylliksen,joka puhkesi kukkimaan tällä viikolla.Upea - vai mitä?

Myös mukana tullut ruukku oli valittu hyvin kotimme sisustukseen sopivaksi.

Ja lopuksi...Enää on reilu viikko jouluun,joten ei voi toivottaa kuin...

RENTOUTTAVAA JA STRESSITÖNTÄ JOULUN ODOTUSTA

2 kommenttia:

  1. Palmikkoneuleinen tyyny oli aivan nätti, mutta tämä uusi on jollainlailla paljon hienompi ja tyylikkäämpi kuvion ansiosta. Aivankuin arki ja pyhä olisivat sohvalla rinnattain. Hurrikaani oli mitä mainioin hankinta. Sulautuu hyvin teidän asunnon muuhun tyyliin. Ja mikä parasta ei kalpene yhtään Party Liten hurrikaanin rinnalla eikä hinta ole kuin murto-osa siitä. Niitä kahvipapuja löytyy varmaan jostain erikoiskaupasta, missä myydään mm. mausteita tai muuta vastaavaa. Täällä savossa niitä ennen möi mm. karkkikaupat. Nykyään en tosin tiedä. Valkoinen amaryllis olisi paremmin soveltunut teidän kalustukseen, mutta onhan tuo punainen aivan pirteä väriläiskä näin joulun aikaan. Jouluja vain sinullekin neiti kisälli ja myös sille herra kisällille joka asuu teillä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,tykkään itsekin sinisestä enemmän.Tosin valkoisen sisällä on väärän värinen sisustyyny mikä myös vaikuttaa.Oon itse asiassa etsinyt parista erikoispaikasta noita papuja,mutta en ole löytänyt riittävän isoja.Eli etsintä jatkuu...hyvää joulua myös sinulle!Terv.Kisällit

    VastaaPoista