keskiviikko 27. marraskuuta 2013

JOULUMARKKINAT 2013

Nyt kun on tilaisuus, niin täytyy muistuttaa Keski-Suomen alueella viikonloppuna liikkuvia Paviljonkin Joulumarkkinoista.Olen useana vuotena aikonut itsekin piipahtaa tapahtumassa,mutta aina se on vaan jäänyt syystä tai toisesta.Tämä vuonna on kuitenkin tarkoitus lähteä fiilistelemään paikan päälle. Näytteilleasettajien (linkki alla) perusteella suosittelen tapahtumaa lämpimästi kaikille käsitöiden ja askartelun ystäville - meistä jouluihmisistä puhumattakaan.


Samalla kannattaa vierailla myös Toivolan Joulupihan tunnelmissa.Toivolan joulupiha on auki huomisesta (28.11) eteenpäin aina torstai-sunnuntai 22.12 asti.Jokaisella viikolla on tarjolla ilmeisesti myös ohjelmaa,josta lisätietoa löytyy http://vanhapiha.fi/pihan-tapahtumat/joulupiha.Itse odotan ainakin joulupukin ja tonttujen tapaamista - kukapa ei!

Toivolan vanha piha on ainakin kesällä ollut aivan ihana paikka enkä epäile joulupihan toimivuutta.Käsityöläiskodit ovat jo itsessään kiinnostavia kuten myös monipuoliset myyntikojut.Välillä kannattaa piipahtaa Kahvila Muistossa herkuttelemassa.Toisin sanoen mikäli haluaa vähitellen virittäytyä joulutunnelmaa, nyt siihen on oiva tilaisuus!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti