maanantai 4. marraskuuta 2013

KRANSSI

Kaikenlaista pientä on tullut viime aikoina neulottua sekä askarreltua,mutta tänne asti en ole päässyt niistä kertomaan.Olin jo luopumassa koko blogista aikatauluongelmien vuoksi,mutta puhalletaan vielä kerran tulta hiileen.

Viime viikonloppuna valmistui kranssi-projekti, joka oli helppo, mutta kohtuullisen työläs toteuttaa.Lopputulos oli kuitenkin todella mieleinen, ja valmis työ poiki myös yhden joululahja-tilauksen.Askarteluvälineiksi tarvitset ainoastaan valmispohjan (esim. styrox-kranssin), kuumaliimapistoolin sekä seepramännynkäpyjä.Halpaa ja yksinkertaista, mutta toimivaa!

Aluksi kannattaa kuivata kävyt, jotta käpysuomujen irrottaminen sujuisi jouhevammin. Suosittelen irrottamaan suomut ennen kiinnitystä, jotta voit keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.


Kiinnistys vaiheessa suomut liimataan pohjaan kuumaliimapistoolin avulla. Mikäli kranssin haluaa säilyttää luonnollisen värisenä, suosittelen maalaamaan pohjan ennen kiinnitystä. 



Kranssi olisi kaunis näinkin, mutta...

...itse päädyin maalaamaan sen kevyesti valkoisella spray-maalilla. Alunperin tarkoituksena oli koristella kranssi vielä kimalleliimalla, mutta päätin toistaiseksi luopua siitä. Kranssi on siis kiinnittämiseen käytettävää satiininauhaa vaille valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti