maanantai 11. marraskuuta 2013

PIAN ENSIMMÄINEN JOULUPUU ON RAKENNETTU...

Hassua miten parhaat käsityö-ideat yleensä syntyvät sattumalta. Viime viikolla koulujuttuja puuhatessa yhtäkkiä mieleen muistui Tiimarin styrox-kuuset ja siitä syntyi ajatus jalostaa kranssissa käytettyä tekniikkaa joulukoristeisiin.Joten eipä auttanut muu kuin lähteä kauppaan...Tiimarista löysinkin pari kappaletta pieniä kuusia,mutta pitänee katsoa vielä verkkokaupoista löytyisikö niitä lisää hieman isompana.Ajattelin käyttää koristekuusiin myös ne aiemmin ostetut kimalleliimat,sillä jouluunhan kuuluu pieni bling,bling (jopa meillä...) Valitettavasti kuumaliimapyssy on pajalla, joten muutama päivä pitää vielä malttamaan mieltä,vaikka se onkin juuri nyt niin kovin vaikeaa.Kun inspiraatio iskee niin...

Taisin myös viikonloppuna löytää vihdoin ja viimein ne unelmieni verhot olohuoneeseen.Jostakin syystä oli vain kamalan vaikeaa sisäistää,että olohuoneessa ei välttämättä tarvitse olla pitkiä sivuverhoja.Tätä prosessia kesti aika kauan,mutta kun onnistuin siinä, tarjosi Sisustus Satiini vastauksen ongelmaani.Tällä hetkellä olen tosin vielä kolmen vaihtoehdon loukussa (kuvat Sisustus Satiinin verkkosivut: http://kauppa.sisustussatiini.fi/)





Aivan ihania malleja kaikki,joten lopullinen valinta tulee olemaan vielä vaikea.Sisustus Satiinilla olisi ollut myös muutama muukin kaunis malli,mutta valitettavasti niistä ei ollut tarjolla 160cm vaihtoehtoa.Tosin tuskin tässä mitään runsauden pulaa edes kaipaa...Samalla käytän tilaisuutta hyväkseni ja suosittelen toista lempiliikettäni eli AmandaB:tä,joka palvelee niin ikään myös verkkokauppana.Tällä hetkellä ko. yrityksellä taitaa olla myös joku facebook-kampanja,jossa erästä kuvaa peukuttamalla / jakamalla ansaitsee arvontalippuja.Arvonta suoritetaan 14.11. eli vierailkaa ihmeessä sekä verkkosivuilla että facebookissa katsastamassa tarjontaa.


Pyörähdin viikonloppuna myös Sokoksen asiakasomistajapäivillä,joista tosin selvisin melko pienellä panostuksella.Tosin sitä mukavampia olivat omat löydöt.Ensinnäkin löysin kehykset vähän aikaa sitten ostamaani korttiin,josta tein taulun.


Teksti: "Yhdessä olemme pudonneet ja kavunneet. Yhdessä kasvaneet, rakastaneet"

En ole tainnut aiemmin jakaa kuvia eteisestä,joten tässä nyt on yksi. Peilin teki muuten isäni vanhoista kehyksistä,joten sen hinnaksi tuli lasin hinta eli 10€.Ei paha...

Lisäksi löysin Sokokselta ne aiemmin harkitsemani valot sängynpäätyyn.Hetki piti tosin pohtia ovat ruusuvalot itselle sopivat, sillä vaikka rakastan oikeita kukkia todella paljon, niin esimerkiksi kuoseissa vierastan ajatusta todella paljon.Nämä kuitenkin menevät vielä oman maun rajoissa ja lopputulos tuntuu omalta. Valot ovat myös sen verran himmeät,että ne toimivat hyvin yövalona.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti