maanantai 27. tammikuuta 2014

JOOGASUKAT vol.2

Joogasukat ovat sopiva "välipala" isompien töiden välissä,sillä ne valmistuvat nopeasti ja ovat samalla hyvä tapa nollata ajatuksia.Tällä kertaa päätin tehdä niistä hieman haastavammat, ja valikoin yksinkertaisen kirjoneuleen malliksi.Neonväri tuntui piristävältä vaihtoehdolta,mutta valitettavasti kuva aavistuksen haalentaa sitä.Vielä en ole ehtinyt tätä mallia tunnilla koekäyttää,mutta uskoisin sen toimivan yhtä hyvin kuin edellistenkin.

Kirjoneuleessa oli hieman haastetta tällä kertaa,joten ensimmäinen kuvioyritys päätyi purkamiseen.Ensinnäkin loin aluksi aivan liian vähän (48) silmukoita.Onneksi kokeilin ajoissa sukkaa,sillä sepä ei mahtanut  "kantapään" kohdalta jalkaan.Hassua todeta näin,sillä sukassahan ei edes ole kantapäätä...Joka tapauksessa silmukoiden lisäämisestä seurasi luonnollisesti se, että myös kuvio piti suunnitella uudelleen.Lopullinen versio on neulottu 60 silmukalla ja hieman löysemmällä käsialalla.

Kuvat eivät ole parhaat mahdolliset,ja sukkia näyttää koristavan koirankarvat.Muuuutta...saapi kelvata tällä kertaa...

Päälankana: Regia 4-färdig Fluormania / puikot n:ro 3

Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä,että valmistuminenkin lähestyy.Eli siinäpä se syy,miksi bloggaaminen on ollut vähäistä viime aikoina.Tosin täytyy myöntää,että aina kun hermo meinaa mennä gradun kanssa,neulon muutaman kierroksen puikot sauhuten,ja niinpä kirjotitaminenkin alkaa taas sujua paremmin.Uskomatonta miten se vapauttaa ajatuksia.Neulomistauoista pitäisi varmaan tehdä lakisääteisiä myös työpaikoille(kin)...heh.

Nyt työn alla on yhdet kääntövarsisukat sekä norjalaisvillasukat.Kääntövarsisukat taitavatkin valmistua aivan lähipäivinä,joten palataan taas pian asiaan...

2 kommenttia:

  1. Totta puhut Kutominen jos mikä on mitä parhainta stressin hallintaa. Sen olen itsekin tullut huomaamaan. Niin ja mikä parasta - hyödyllistä sellaista.

    VastaaPoista