perjantai 17. tammikuuta 2014

TUULIKAAPIN PÄIVITYSTÄ

Tosin ensin pitää päivitellä (ja pahoitella) omia kiireitä...bloggaaminen on jäänyt valitettavasti todella vähiin,kun ne oikeat arjen askareet ovat täyttäneet päivät.Ja vähäinen nettiaika onkin sitten mennyt Pinterestia selatessa & uusia ideoita metsästäessä...Loputon aarreaitta,johon ei pitäisi mennä kuin ajan kanssa...

Mutta sitten taas itse asiaan.Viimeisen vuoden aikana ollaan herra Kisällin kanssa kohtuu ahkerasti tehty pientä pintaremonttia kotiimme, ja tällä kertaa oli vuorossa tuulikaappi.Periaatteessa tuo olisi varmaan kannattanut remontoida heti muuttaessa,koska se on ensimmäinen "huone", joka antaa hieman jo käsitystä miltä sisällä voisi näyttää.Tuon hirveän, ruskean muovimaton perusteella olisin itse antanut lausunnon: "Masentava koti!"


Tuulikaappi on kuitenkin aina yleensä oven takana piilossa, joten se hetkellinen ärsytys mitä se aiheuttaa, on helppo kätkeä. Nyt päätimme kuitenkin päivittää pikkueteisen 2000-luvulle. Budjetti oli varmaankin kaikkineen n.80€ (ihan tarkkaan en laskenut). Työn suoritti herra Kisälli, mutta tälläkin kertaa isäni oli avustavana rakennusmestarina.Ja hyvä niin, enpä olisi ainakaan itse tajunnut, että laatoitus kannattaa aloittaa keskeltä eikä toisesta laidasta...Annan kuitenkin herra Kisällille 10 pistettä siitä, että lopputuloksesta tuli todella siisti - ottaen huomioon, että tämä oli ensimmäinen laatoitus hänelle.Kaiken kaikkiaan työhön meni pari ilta kuivumisajat mukaan lukien.

Laatat kuivamassa ja saumausta odottamassa

Tummanharmaa väri valikoitui helposti laattoihin, sillä se on mielestäni rauhallinen väri, josta ei heti näy joka tahra,  mikä on sinänsä tärkeää eteisessä.Myös saumoista tehtiin harmaat, jotta ne olisivat mahdollisimman huomaamattomat. Laattojen koosta meillä oli kotona pieni välikysymys, sillä itse olisin halunnut niistä alunperin aavistuksen isommat.Toisaalta se oli myös mukavaa vaihtelua, sillä pääasiallisesti minä teen meillä sisustusratkaisut, vaikkakin aina kysyn myös herra Kisällin mielipiteen.Välillä on mukava myös joutua perustelemaan / tarkistamaan omia valintoja ja vahvoja visioita.Tällä kertaa päätin antaa periksi, ja lopputulos on siitä huolimatta vallan mainio.Ehkä opimme tästä taas jotain? 



Jossakin vaiheessa harkitsimme peiliovien vaihtamista tuulikaappiin, mutta lopulta päädyimme ainoastaan uusimaan pienenä yksityiskohtana ovenkahvat.Tuohon metalliseen kahvaan saa tarvittaessa vaikka laukun roikkumaan.



Siinäpä koostetta viimeisimmästä tuunauksesta.Mutta remontti jatkuu...itse asiassa tälläkin hetkellä yläkerran katto on maalauksessa.Myös uusia neulontatöitä on valmiina,mutta niistä paremmalla ajalla lisää.Viikonloppuja kaikille!!!

Valoisuutta kasarikattoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti